🐴 SÖKES 🐴

  • Annonsid: 1752384
  • 9 dagar sedan
  • 163 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
350 000 kr

  • Inriktning:
    Dressyr, Allround
  • Dressyrnivå:
    Medelsvår A,Medelsvår B,Medelsvår C,Lätt A

Hej😊

Har du den 🐴 jag söker?

Jag söker en välutbildad mindre (Max 1,70 men gärna mindre) dressyr-/allround häst som är i sina bästa år. En häst som är helt okomplicerad, välutbildad och trevlig att rida med egen bjudning.

Jag rider varierat, är medelålders och söker en trygg och trevlig häst att utvecklas med. Jag rider för tränare regelbundet (2ggr/v) och tränar gärna ute året om.

Hagarna är fina och dagarna ute är oftast långa.

Det jag söker finns nästan inte även om jag vet att de finns 😊

Det jag söker är en välutbildad dressyrhäst. Tävlad för miljöträningens skull men framför allt en positiv och glad häst som tycker det mesta är roligt.

Jag rider lektion för tränare 2 dagar i veckan och rider ofta ut på fina ridvägar. Därför vill jag ha en häst som är trygg i sig själv och med nyfikenhet möter allt nytt utan att resa sig eller fly för paraplyer, barnvagnar eller lösa hundar.

Den häst jag söker ska vara energisk, bussig och välvillig utan att bli skärrad över att jag är lite långsam och ibland lite otydlig i min hjälpgivning. Motstridiga önskemål, jag vet! Men kanske har just du denna häst som du tror kan passa?!

Hör av dig så berättar jag mer om det jag kan erbjuda, jag ser fram emot att höra av dig 🤗
Ulrika

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad