Sökes 2 sommarhästar/foder för ev. senare köp

  • Annonsid: 1563707
  • en månad sedan
  • 46 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    155 cm

Hej! Jag letar i första hand efter två hästar, en till mig och en till min dotter på 15 år, att ha över våren och sommaren. Vi är öppna för förslag och kan tänka oss låna, hyra eller ett typ fodervärds arrangemang. Målet är att hitta hästarna vi drömmer om, det vill säga:
*Trygga och trafiksäkra
*Ska älska skogsridning (vilket kommer vara den huvudsakliga aktiviteten men även tycka att det är kul att arbeta lite i paddock eller ridhus ibland (hoppning är inget vi är särskilt intresserade av).
*Ha ett eget driv, utan att bli hetsiga, nerviga eller överdrivet starka
*Må bra av att gå på lösdrift
* Gilla att bli ompysslade
* Tycka om andra djur, som hund och katt. Även barn, då vi ofta har yngre barn på besök.

Det är de kraven vi har. Utöver det spelar varken ålder, utseende eller ras någon roll.

Vilka är då vi? En 37- årig mamma som varit kring hästar och ridit, från och till genom hela livet. Jag har inte haft egen häst på ett tag men längtat efter att få komma upp på hästryggen igen och är så glad att äntligen vara ”där” i livet då det är möjligt. Är antagligen lite ringrostig och letar efter en häst som är schysst och inte blir för påverkad av att ridningen kanske inte är på topp från start. Alltså en riktig kompis. Vi bor 5 min från en ridskola och tanken är att rida för instruktör någon gång då och då.

Dotter 15 år, har ridit för instruktör, på ridskola, under 3 års tid och är nu redo för att få uppleva hur det är att ha en egen häst, för första gången. En ganska tuff tjej som inte blir rädd i första taget, men som ändå behöver en trygg och inte alltför prövande första häst att komma igång med.

Vi bor superhärligt med massa ridvägar och fin natur i närheten. Precis jämte huset vi bor i finns det en stor hage och där har vi tänkt bygga uteboxar eller ligghall till hösten, om det är så att rätt hästar kommer in i våra liv. Våra djur är en stor del av våra liv och jag kan garantera att hästarna kommer bli mycket ompysslade och få massor av kärlek.

Om du tror att du har en eller två hästar som skulle passa, eller om du undrar något mer. Tveka inte att höra av dig/ Lina

(Jag ser gärna en första kontakt här, på meddelande funktionen... för vidare kontakt på telefon, om det blir aktuellt!)

First ad
Kontakta annonsör

  Blekinge län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad