Sökes Snäll häst

 • Annonsid: 1560845
 • en månad sedan
 • 65 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
20 000 kr


  Tyvärr gick vår äldre läromästare bort och vi söker nu en ny häst som vi och barnen kan utvecklas med och få som bästa vän. Gården vi bor på ligger på landet utanför Linköping och här bor även en shettis, ett halvblod, kaniner och katter. Vi är en stor familj med fyra barn ( alla barn och vuxna är hästvana), våra hästar är trygga och stabila vilket är viktiga egenskaper för oss. Vi söker alltså en snäll storhäst som är van vid barn, djur, maskiner och trafik. Hästen får gärna vara lite äldre men huvudsaken är att den är snäll och positiv till arbete.
  Vi tillämpar relationsbaserad hästträning och jobbar med positiv förstärkning och tillit mellan oss och hästarna. Vi har flera olika hagar och fina ridvägar i skogen och på mysiga grusvägar. På sommarhalvåret går hästarna ute året om och resten av året sover dom inne i stora boxar i vårat stall. Om du tror att din häst skulle trivas hos oss så är du mer än välkommen att höra av dig.
  Tack! Mvh Lina Åhman

  First ad
  Kontakta annonsör

   Linköping, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad