Sökes delfodervärd eller mycket engagerad medryttare

 • Annonsid: 1486345
 • 12 dagar sedan
 • 647 Visningar
 • 16 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Då jag är gravid har jag fått inse att livet intar ett nytt kapitel där jag måste prioritera min tid annorlunda från idag.
  Jag söker därför efter en person som vill ta del av min fantastiskt snälla och välutbildade halvblodsvalack på 16 år. Han är till vardags utnämnd som dressyrhäst, utbildad och tävlad upp till Msv-nivå, hoppar gör han hellre än bra. Han är en häst som ställer upp på alla upptåg jag hittar på, vi har bl.a. ridit Hubertusjakt, prövat på WE och tolkat i snön. Jag har som mål med hans ridning att den ska vara så varierad som möjligt där uteritter varvas med pass på banan eller arbete från marken. Jag vill att du ska ha samma synsätt för att behålla en hållbar häst.

  Jag söker dig som vill och kan rida mycket, som älskar att vara i stallet och som kommer prioritera hästen högt! Du är mer dressyrinriktad än hoppinriktad. Du vill och prioriterar att träna för tränare för att utveckla dig själv tillsammans med hästen. För rätt person finns det möjlighet till tävling.
  Hästen kan agera som läromästare eller vara en häst att utvecklas vidare tillsammans med. Oavsett din nivå så bör du ha en bra grundridning med god balans.

  Hästen står uppstallad på en anläggning i norra Vallentuna med ridhus och ridbana, det kommer regelbundet bra tränaren. Vi har helinackordering så det är endast mockning och hö-påsar som behöver utföras de dagar man är i stallet. Pris diskuterar vi tillsammans, jag tänker mig en del av stallhyran.
  Låter detta intressant så skriv gärna ett meddelande till mig och berätta om dig själv så kan vi prata mer utifrån det.

  OBS! Är du under 18 år ska du ha målsmans godkännande och fulla stöd, ej under 15 år.

  Mvh
  Katarina

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad