SÖKES DELFODERVÄRD / MEDRYTTARE

 • Annonsid: 1453008
 • 3 månader sedan
 • 439 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Du ska ha fyllt 18 år, ha erfarenhet av hästar och se till hästen i första hand och dig själv i andra hand.

  Hon är ett 7 årigt kallblod (ca 160 mkh), inriden (inte utbildad) och viktbärande. Hon har ett stort hjärta, är aldrig dum och tycker om att bli kliad. En rejäl och stabil tjej som är lite tittig. Hon saknar en del livserfarenhet som vi jobbar vidare på, genom bla miljöträning. Det krävs en trygg, lugn och bestämd ryttare.

  Du ska vara ansvarsfull och pålitlig och vilja skapa en långsiktig relation och fortsätta rida även när vädret blir sämre och årstiderna växlar. Att du behandlar häst och utrustning som din egna tar jag som en självklarhet.

  Vi rider mest ut i skogen på fantastiska ridvägar, ibland tar vi en tur på ridbanan. Hon står i ett mindre stall precis utanför Taberg (bil behövs).

  Det kommer ske mot ett ekonomiskt bidrag (till stallhyra, foder, hovslagare, försäkring samt slitage på häst och utrustning). Beloppet styrs av hur många dagar i vecka du vill rida.

  Låter det lockande är du varmt välkommen att höra av dig så kan vi träffas!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Taberg, Jönköpings län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad