Sökes: Dressyrtränare för arab

 • Annonsid: 1438224
 • 2 månader sedan
 • 92 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag letar efter en dressyrinstruktör åt mig, 20 år, och min medryttarhäst, . På grund av hans ålder får lektionerna max vara 30 min effektiv träning, men det finns ev fler intressenter för instruktörsledd träning i stallet, så möjlighet för fler timmar finns. Lite om oss: dressyrintresserade men nyfikna på att lära oss mer och utveckla de gångarter han har, liksom att stärka dressyrarbetet både harmoniskt och muskelmässigt. Hästen är väl utbildad men lite ringrostig, och behovet ligger mycket i att korrigera fel hos ryttaren för att få allt att klicka. Och som alltid: lära sig mer!

  Stallet ligger i Hagby, Täby, med en mindre utebana, dock ej ridhus -- så kläder efter väder är essentiellt :) Letar också efter att sätta upp en regelbunden tid, ungefär var 2:a/3:e vecka för att underhålla och utveckla på längre sikt. Kvällstid på vardagar är att föredra. Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig (helst sms)! Lägger inte så mycket vikt vid utbildning, erfarenhet inom grenen räcker, men viktigt att det känns bra för båda parterna när vi träffas.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Täby, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad