SÖKES MEDRYTTARHÄST!!

 • Annonsid: 1724870
 • en månad sedan
 • 66 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
700 kr

 • Inriktning:
  Sällskap
 • Ras:
  Varmblod (Halvblod)
 • Kön:
  Valack
 • Mankhöjd:
  168 cm
 • Födelseår:
  2010

Hej! Jag är en snart 12-årig tjej och söker medryttar häst i Säffle alternativt en bit utanför Säffle i Åmål.

Jag: Jag söker en häst som jag kan utvecklas med, inte bara inom ridning utan hade gärna velat gå någon promenad eller bara myst. I ridningen travar och skrittar jag själv och har hoppat 40cm i trav. Har galopperat långsidor några gånger, men verkligen inte en ordentlig galopp över huvudtaget. Hade gärna velat kunna börja rida i galoppen och få en fin sits, kunna göra övningar i galoppen och galoppera långa sträckor.
Jag är 165-168cm och väger lite mindre än 40kg.
Skulle säga att jag är väldigt ansvarstagande och händer något ringer jag hellre en extra gång. Är det någon gång jag är sjuk eller inte kan komma hör jag av mig i tid.

Häst:
Jag vill helst ha en valack. En enkel, lugn häst inte en tittig eller rädd. Behöver en häst som är lätt i hantering och inte vatten rädd då jag gärna hade velat bada på sommaren. Ingen bockande eller stegrande häst. Helst en lite äldre som inte busar till det mer än att stanna eller vägra gå framåt. Jag vet, det låter som jag förväntar mig en dröm men ja. Ingen Tinker. Jag är van med storhäst och har bara ridit ponny 7 gånger, vill helst ha en storhäst eller en lite större d-ponny.

Självklarheter:
Såklart så kommer jag ju göra alla stallsysslor som behövs så fort jag är där och går även och ringa om man behöver hjälp någon annan gång så ställer jag upp i 99% av fallen. Är mer än gärna med och hjälper till när det behövs. Fodrar och tar gärna in och ut hästar. Mest van med storhästar och har ridit ponny 7 gånger. Mina föräldrar är inte så häst vana men de kan ju såklart hjälpa till och sadla och tränsa osv. Min mamma följer mer än gärna med de gånger jag rider men hade gärna velat kommit flera gånger i veckan när jag inte rider och bara hjälp till utan föräldrar.

Pris: Helst inte mer än 500kr i månaden men pris kan diskuteras. Känner några stycken med medryttarhästar och där kostar det 200-700 kr. Ridning helst 2 gånger i veckan, (INTE torsdagar, Tisdagar, Onsdagar och Måndagar 😅). Är skötare och rider de dagarna, så kan inte rida de dagarna men kommer gärna och hjälper till de dagarna efteråt.

Ja detta låter helt orimligt, men finns det någon häst där ute för bra pris, rätt häst och i Säffle området snälla hör av er.
Kontakt med föräldrar sker SÅKLART. Hör av er i meddelanden först.
Vill även gärna komma och hälsa på innan vi bestämmer något 👍🏻
Tack så jätte mycket för att du tog dig tid att läsa och tveka inte med att höra av dig.

First ad
Kontakta annonsör

 Säffle, Värmlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad