SÖKES - Medryttarhäst nära Sigtuna

  • Annonsid: 1348456
  • 2 månader sedan
  • 84 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

Om Mig:
Jag är en 16 årig tjej som bor i Sigtuna och går just nu på SSHL Gymnasium (Natur).. Tar mycket eget ansvar och har god hästvana. Är 16 år, 170cm lång och väger ca 65kg.

Erfarenhet:
Jag har ridit sen jag var 7 år. Lärde mig rida på ridskola och har också haft egen häst som jag delade med min syster. Jag vet vad det innebär att ansvara för en häst och älskar att pyssla/ta hand om hästar lika mycket som jag gillar att rida.
På min egen ponny red jag mycket akademisk ridkonst, och red lugnt utan huvudlag och sadel utan problem. Tränat mycket frihetsdressyr från marken och uppsuttet. Rider med mjuka hjälper och har bra balans, ridit upp till LA dressyr, gillar också att hoppa mycket och skulle gärna utvecklas i båda delarna! Hoppat upp till 1m. Har eget grönt kort och tävlat några klubbtävlingar på ridskolan så skulle absolut kunna tänka mig att tävla.

Vad jag söker:
Jag söker nu en medryttarhäst eftersom jag längre inte har tid med en egen häst pga studier.
Bor i Sigtuna så ser gärna att stallet ligger inom 25km avstånd. Har moped men kan inte åka under vintern. Skulle därför vara bra om det även går att ta sig till stallet kommunalt.

Hör gärna av er om ni har något som skulle passa er/mig.
Jag svarar både på mejl, sms eller dm.

Mvh / Älva Ekholm

073-599 4177
alva.ekholm@hotmail.com

First ad
Kontakta annonsör

 Sigtuna, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad