Sökes medryttarhäst, vid behov

 • Annonsid: 1555317
 • 2 månader sedan
 • 101 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej,
  28 år ung, bosatt i Växjö stad, söker en häst att rida några enstaka tillfällen varje månad. Då jag har min dotter varannan vecka kan jag inte åta mig fasta dagar varje vecka, utan söker snarare något att rida ut på emellanåt, eller rida ett par varv i en paddock om så finns. Om du bara behöver sällskap vid en uteritt så räcker det för mig!

  Jag bodde praktiskt taget i stallet under perioden jag var 6-18 år, sen la jag ridningen på hyllan då min egna ponny tyvärr gick bort. Efter det har jag ridit sporadiskt. Under ponnytiden tävlade jag i hoppning, så om du till exempel är mer av en dressyrryttare men vill att din häst ska hoppa ett hinder emellanåt, så gör jag gärna det. Dressyr tränade jag upp till LA-nivå, men aldrig tävlat. Jag har även ridtränat travhästar.

  Jag är ca 170 lång, vikt 60kg.
  Jag har inga mer krav på hästen än att den går att rida på i skritt, trav och galopp :)

  Jag har bil och kan tänka mig att köra ett par mil. Jag kan tänka mig att betala per tillfälle, eller hjälpa till med stallsysslor. Jag förväntar mig att det finns fullgod försäkring på hästen, så att det vid eventuell skada täcks av försäkring med självrisk (hästen trampar snett i skogen, snubblar och skadar sig eller vad som helst).

  Kontakta mig på email, då jag inte alltid har möjlighet att svara i telefon.
  Malinsandstrom.92@gmail.com

  First ad
  Kontakta annonsör

   Växjö, Kronobergs län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad