Sökes shettis till stor familj

  • Annonsid: 1494777
  • 24 dagar sedan
  • 47 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
10 kr

  • Ras:
    Shetlandsponny

Hej!

Mitt namn är Lina Åhman och jag bor med min man och fyra barn på en liten gård strax utanför Linköping.
Vi har ett halvblod (sto) och en större c-ponny (valack) som mina döttrar, min mamma och jag turas om att rida. Jag har även två söner och några syskonbarn som gärna vill rida eller åka med om vi hittar en häst vi kan köra.

Våra hästar går ute dugnet runt hela sommarhalvåret och långa dagar även på vintern. Vi har ett stall med boxar som dom sover i när det blir minusgrader.
Vi tillämpar gärna relationsbaserad hästhållning och försöker samspela med hästen istället för att domdera. Ingen av oss tävlar utan vi rider lite lätt dressyr i vår paddock eller skogsturer för att vi älskar att rida.

Vi söker nu en liten shettis som kan bilda en trio med våra hästar och den får gärna vara inkörd men framförallt snäll i hantering och ridning. Våra hästar är lite äldre och trivs ihop, inte rädda eller ängsliga och vi söker en likadan. Tror du att din häst skulle passa hos oss så här gärna av dig.

Mvh Lina Åhman

First ad
Kontakta annonsör

 Linköping, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad