Sommaräventyr till häst!

 • Annonsid: 1408080
 • 24 dagar sedan
 • 190 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Sommaren 2020 erbjuder flera olika ridläger hos oss på Hästkullens Ridskola.
  Här finns något för alla. Vi har flertalet övernattningsläger inplanerade, träningsläger för den mer ambitiöse ryttaren, knatteläger för de allra minsta och ett läger som välkomnar både dig som förälder och ditt barn för en rolig upplevelse ihop.

  Här finns övernattningsmöjligheter i vårt lägerhus, och alla måltider som bjuds på är hemlagat. Utbildad personal samt ett flertal ponnyer och storhästar väntar på en sommar ihop med er!
  Möjlighet till att ta med egen häst finns, för dig utan egen kan ni låna hästar av oss.

  http://www.hastkullensridskola.se/ridlager

  Läs gärna mer på hemsidan, välkomna till en hästsommar hos oss!
  Frågor? Maila oss: ridskola@hastkullen.se

  Om Hästkullens Ridskola:
  En mindre ridskola i familjär miljö med stora möjligheter, vi erbjuder ridlektioner på alla nivåer, för alla åldrar & alla människor, här hos oss finns det något för alla!
  Vi har hästar & ponnyer i olika åldrar samt utbildningsnivåer för att kunna anpassa efter olika ryttare så lektionerna blir lärorika och roliga.
  I stallet finns det utbildad personal samt utbildad ridlärare. På vår fina anläggning så finns förutom ridskolan även ett tävlings samt försäljningsstall med hästar som tävlar 1.50cm hoppning.
  Hästkullens Ridskolan är en del utav företaget Stall Hästkullen AB som drivs utav familjen Andersson.
  Vi är en hästfamilj ända ut i fingerspetsarna och har under hela våra liv haft djur samt hästar, drivna och jobbar hela tiden framåt för att förbättra våran verksamhet samt anläggning.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Åtvidaberg, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (6)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad