SOMMARBETE 2021

 • Annonsid: 1376849
 • 9 dagar sedan
 • 1240 Visningar
 • 16 Favoritmarkeringar
600 kr


  1 och 2-åriga hingstar – Ungston - sto m föl- Ridhästar. Alla beteshagar är stängslade med eltråd och saltsten ingår. Betena är blandat vall och naturbete. Valet av beteshagar gör vi efter hästantal och individernas behov. Betesavgift betalas månads vis i början av varje månad. Betessäsongens längd avgörs av väder och tillväxt av gräs vanligen är perioden maj-sep.
  Vi tillämpar rotationsbete som betyder att hästarna byter hage för att undvika överbetning. Vanligen roterar hästflocken emellan 4 olika hagar för att hålla betestillväxt och därmed näringsinnehåll på en jämn nivå tomma hagar putsas av och återväxer. De flesta hagar har tillgång till skydd i form av träd/skogsdunge. betesperiod. Hästen ska vara nyligen verkad vid betessläpp och avmaskning ska ske 3 dagar innan betessläpp. I våra hagar vattnas hästarna i badkar med flottör. Tillsyn 1-2 ggr/ dag ingår hela betesperioden. Hjälp med vaccinering, kastrering innan hemfärd från bete och övriga veterinära behov kan vi erbjuda.
  Referenser finns på vår hemsida.
  Med betessläpp 30/5 och sista dagen för bete är 26 /9 eller efter överenskommelse.
  Börje Ewaldsson
  070 - 58 56 500
  bewaldsson@hotmail.com
  www.stall-hassle.se

  First ad
  Kontakta annonsör

   Vetlanda, Jönköpings län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad