Sommarhäst 2021

 • Annonsid: 1512430
 • 21 dagar sedan
 • 53 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag heter Sara Åhsberg och är snart 16 år. Jag har ridit på ridskola i 10 år, men har även erfarenhet av ett hästliv på "landet" då det nära mitt landställe på Yxlan finns en fjording och en islandskorsning som jag brukar rida på.

  Jag tycker att det är mysigt att lunka runt i skogen, gärna barbacka, men rider gärna lite lättare dressyr också. Jag är inte så mycket för hoppning, men kan hända att man skuttar över några diken i skogen.

  Jag har bra erfarenhet av både lugnare hästar och de lite piggare. Jag har inte några stora problem att handskas med lite busigare hästar och jag föredrar hästar som har lite egen motor.

  Nu letar jag efter en "egen" häst som jag kan hyra under vecka 24 - 28 sommaren 2021. Jag är 154cm lång och väger straxt under 60 kg, så hyr gärna en D-ponny, men liten häst fungerar också. Jag har möjlighet att ha hästen på ett litet stall med hästkompisar och bra beteshagar och vill kunna flytta hästen dit under sommaren, så det är bra om hästen finns i närheten av Norrtälje så jag inte behöver flytta hästen så långt. Där finns även bra möjligheter att rida på stigar i skogen och grusvägar som inte är särskilt trafikerade. De har också en liten ridbana. Jag har en hästvan mamma som ridit hela sitt liv som finns till hands om det behövs.

  Om du som hästägare vill låta din häst spendera en härlig sommar i skärgården med mig, hör gärna av er via mail (saraahsberg05@gmail.com) för ytterligare uppgifter.
  Hoppas vi hörs / Sara Åhsberg

  First ad
  Kontakta annonsör

   Norrtälje, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad