Sommarhäst 2021 C/D Ponny

  • Annonsid: 1483307
  • 3 månader sedan
  • 77 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround

Hej alla ponnyägare,

har efter mycket tjat sagt ok så nu börjar jakten på nästa sommars bästa kompis :-)..!
Maxad C eller D Ponny mellan 7-17 år, ingen nybörjarhäst, ska vara utbildad och välriden men behöver inte vara ngn rosettplockare. Ska vara frisk, snäll i hantering, lastning, hovslagare och trafiksäker. Ska kunna ridas ut i både grupp och själv, ska kunna stå i stall/ hage själv.
Pigg, nyfiken och glad häst, måste ha motor men inte vara dum. Gärna hoppglad! Skulle det finnas möjlighet att åka på en och annan enstaka Pay and Jump så skulle lyckan vara komplett men inte ett måste.
Olivia är 12 nästa sommar och har suttit på hästryggen sen hon var fyra och är en duktig, trygg och inkännande ryttare och har hästvan förälder som är huvudansvarig.
Det vi kan erbjuda är ett fantastiskt sommarbete med hästkompisar, både stora och små. Det vore bra om sommardrömmen är socialt kompetent för dom befintliga hästarna har sin rangordning, är uppdelade efter storlek och behov i olika hagar så viss valmöjlighet efter kemi finns.. Lösdrift men stallplats finns vid behov alternativt hage med rejäla vindskydd. Tillsyn på lediga dagar flera gånger om dagen.
Minumum 6 veckor men hela sommarlovet fungerar v. 24 till 32, kostnaden får styra.
Utrustning måste såklart ingå.
Är det någon som inte hittar sommarbete till sin älskling nästa sommar eller vill ha en ledig sommar men fortfarande vill ha hästen lagom motionerad? Ridskola eller verksamhet som har begränsat bete under sommaren?
Vi bor i Stockholms Skärgård så Skåne/ Norrland kan vara i längsta laget men så långt som Östergötland/ Värmland/ Dalarna kan vi tänka oss att åka för att hälsa på och provrida för att hitta rätt sommarkompis.

Låter det intressant hör av er!!
Mvh
Kajsa
kajsanyman@hotmail.com

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad