Sommarjobb i stall sökes

  • Annonsid: 1275395
  • 2 månader sedan
  • 74 visningar
  • 0 följare
0 kr
Sammanfattning
  • Typ:
    Sommarjob

Hej!

Jag är en 16 årig tjej som nu ska ta mitt första kliv ut i arbetslivet. Jag är välorganiserad och en beslutsam person som älskar hästar och allt vad det innebär. Jag är lättlärd och lyhörd och kan därmed ta mig an nya uppgifter och uppdrag väldigt snabbt. Har vana av att hjälpa till med alla dessa sysslor då jag varit medryttare innan åt två hästar i samma stall. Jag har unghästvana.
Som person har jag alltid varit en utåtriktad, pigg och glad person som älskar att arbeta med och möta människor. För mig är det viktigt att vara en ärlig person som alltid levererar i högsta kvalité med ett leende på läpparna, även under de dagar när det är hög arbetsbelastning.

Min fritid spenderar jag i stallet så mycket jag kan och utöver det så är jag en helt vanlig tonåring som gillar att vara med vänner. Jag är nu inne på mitt åttonde år med ridning vilket i sig innebär att jag kan ta stort ansvar både på hästryggen och själva skötseln. Mitt mål i livet är att arbeta och leva med hästar dagligen och min förhoppning är att gå på ridgymnasium någonstans i Sverige med början efter sommarn. Och jag vill skaffa mig en bredare erfarenhet och lärdom inom det som jag brinner mest för.
Jag ser gärna att de finns hästar som behöver ridas då jag under sommaren kommer att ha uppehåll från min ordinarie ridning.
Är avståndet för långt så bör det finnas boende nära stallet.

Med mig får du ett driven positiv lyhörd hästskötare / Arbetsryttare som tar hästarnas välmående i första hand. Hästarna är mitt största driv och passion och de är mitt sätt att leva på.
Ring gärna upp mig om detta låter intressant!
070-4217080
Hoppas vi ses framöver!
Med vänlig hälsning
Ella Widén

First ad
Kontakta annonsör

  Västmanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad