Sommarjobb sökes

 • Annonsid: 1563319
 • 2 månader sedan
 • 273 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Mitt namn är Linnea och jag fyller 17 till hösten. Jag söker sommarjobb i hästmiljö.
  Jag är en mycket ansvarsfull tjej som lever för hästar. Jag uppfattas ofta som lillgammal och mogen. Jag får även höra att folk lätt får förtroende för mig och jag sätter alltid hästens välmående i första hand. Jag har ingen egen häst men har medryttarhäst just nu och har hållt på med hästar sen jag var 6 år. Ridit aktivt (3-5 gånger i veckan) sen jag var 8-9 så jag har mycket erfarenhet. Ridit hingst och unghästar. Jag är lugn som person och har lätt att anpassa mig efter vilken häst jag har att göra med (till exempel lugn med en osäker häst eller bestämd med en hingst som behöver gränser att hålla sig inom).
  Jag älskar att vara i stallet och bara pyssla så ett sommarjobb utan ridning är minst lika kul som med ridning. Jag är inte rädd att ta i och älskar att mocka och fixa vardagliga sysslor. Men behövs de ridhjälp så säger jag inte nej till det! Jag är en rätt kort person (ca 160 cm) och trivs bäst på ponnyer men även ridit lite storhäst men som sagt C/D ponny sitter jag bäst på!

  Jag har sommarjobbat på ridskolan här i Katrineholm men annars är jag ny på dehär med sommarjobb. Men som sagt ridit både på ridskola, medryttarhästar och på ett stuteri med mycket andra uppgifter än bara ridning.
  Jag har inget körkort men om de finns bussar som går så är jag van att åka buss och har eget busskort och att gå en bit till stallet är inga problem heller! Jag bor i Katrineholm och söker jobb i dom trakterna.
  Jag är öppen för alla möjliga uppgifter och väldigt flexibel i dagar och tider. Kräver ingen hög lön men en peng för mitt jobb så såklart! Jag vill samla till ett körkort så allt som ger en peng gör jag gärna.. ska du resa bort i sommar och vill ha hjälp så är jag rätt person.
  Låter de intresserade så berättar jag gärna mer om mig. Hör gärna av dig i så fall antingen här eller på sms till mig.

  Mycket vänliga hälsningar Linnea Jonsson😀🐴

  First ad
  Kontakta annonsör

   Katrineholm, Södermanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (4)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad