2-3 hästar sökes över sommaren.

 • Annonsid: 1729663
 • en månad sedan
 • 72 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  SOMMARHÄSTAR SÖKES!

  Vi söker 2 ponnys/hästar att ha här på vår gård i Helsingborg, över sommaren. Gärna över ett par veckor minst, men möjligheter för både kortare och längre vistelse finns absolut. Eventuellt kan det leda till köp, om allt känns rätt för alla. Men det är absolut inget krav att hästarna blir till salu.

  Det vi kan erbjuda är hagar på totalt 1 ha, lösdrift/box, motionsridning/promenad/markträning 3-4 ggr/vecka, en massa pyssel. Jag är hemma på heltid och har uppsikt över hästarna i hagen (typ ifall det finns eksem/fångtendenser).

  Vi söker minst en ridbar ponny/häst, och ett sällskap till denne (som alltså inte måste vara ridbar). Men har du tre hästar, så kan det eventuellt gå att ordna också. Det viktigaste är inte storleken på själva "ridhästen", utan viktigare är: ett milt temperament och en tydlig broms!

  Tanken med sommarhästarna för mig är att ta tempen på hästintresset i familjen. Vi har haft hästar för hobbyridning tidigare, men valde att pausa allt vad som hette hästar under småbarnsåren och gårdsrenoveringar. Nu är barnen äldre, går på ridskola och sakta verkar intresset öka.

  Vi hoppas kunna ta promenader, ett par uteritter, öva på träning från marken och rida lite lätt i hagen eller grannens paddock. Framför allt är det barnen som rider. Jag gillar markträning och NH, vilket jag gärna ställer upp med. Vi är helt flexibla i hur allt ska gå till. Vill mest bara ge ett riktmärke för vad jag hittills tänkt mig 😊... Jag tänker mig att vi "passar" hästarna på hästägarens villkor. Vi är villiga att lära oss och göra vad vi kan för att allt ska bli bra för alla 💛!

  Vi kan alltså vara väldigt flexibla med upplägget kring tidsperiod, hur ofta ridning/motion ska ges osv. Förhoppningen är en win-win situation för alla parter - där vi får låna, och där du får "pausa". Kanske går du i tankar att sälja, övergång mellan stall/häst, ska på semester, har en äldre häst som kanske behöver lugnare tempo ett tag, triangelmärkt som ska ta det lugnt... Ja, vad anledningen nu än må vara så är du välkommen med vad du tänker, så tar vi det därifrån.

  Jag är dock beredd att hyra hästarna under perioden också.


  Allt gott!
  / Carolina

  First ad
  Kontakta annonsör

   Helsingborg, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad