Spike behöver sällskap över vintern!

  • Annonsid: 1333983
  • 3 månader sedan
  • 155 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

Vi har tillgång till att stå i ett välordnat litet stall, med tre fina boxar. Tanken är att det ska bli mycket utevistelse i intilliggande vinterhage. Men också väldigt bekvämt att ha möjligheten att stalla in vid behov. I anslutning till stallet finns en ridbana och stallet ligger på Yxlan ( utanför Norrtälje).
Jag och min 19-åriga dotter har en 4,5 årig Barockpinto. Vi har haft honom sedan han var 8 månader, och har ett väl fungerande samarbete. Jag tycker mest om skogsturer, eller lite dressyr på nån äng. Min dotter älskar hoppning, voltige och trickträning.
Vi har genom åren haft förmånen att lära känna tre olika foderhästar, och nu i sommar har vi lånat en av dom som sommarbetes-kompis. I slutet av augusti ska han återlämnas…
På grund av ändrade livsförhållanden har vi inte råd att betala/ansvara för någon foderhäst längre, och försöker nu lösa problemet på bästa sätt!
Till vår stora glädje hittade vi en annons på fb från en mamma – som också bor på Yxlan ! – som söker sällskap/samarbete då hennes dotter önskar skaffa foderhäst, men inte har någon att sällskapa med !
Så nu ser jag fram emot en lösning både för våran Spike och för den här engagerade familjen. Dom söker en häst, som kan umgås med våran lågrangade valack. Den ska kunna ridas i skog och på bana, hoppa hinder, tycka om att bli ompysslad och älskad!

First ad
Kontakta annonsör

 Norrtälje, Stockholms län, Sverige


Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad