Hjälper dig med inridning/tillridning

  • Annonsid: 1305875
  • 8 dagar sedan
  • 616 Visningar
  • 7 följare
Inget pris

Hej!

Mitt namn är Michelle och jag är 24år. Jag har gått igenom en lång andlig resa och arbetar som schaman och medium. Jag brinner för att läka och hjälpa djur och människor. När jag var liten fann jag hästarna tidigt och upptäckte att jag kunde känna deras känslor och läsa av dom väldigt bra. Jag är uppväxt på hästgård och har sysslat med alla olika typer av hästar. Jag använder mig av mina starka healing krafter när jag läker och helar hästar från skador och trauman.

Jag har ett eget stall utanför Norrköping där jag hjälper hästar i stress, rider in unghästar , hjälper självläkning med stark healing vid skador etc. jag tar emot alla typer av problem. Jag kanaliserar och pratar med hästarna samtidigt som jag arbetar fram en plan framåt som hjälper hästen att finna balans i kropp, själ och psyke. Hästarna är vane, flykt djur och påverkas av samhällets stress.

Hästarna är mera energi känsliga än vi människor och vissa mera än andra. Jag arbetar väldigt mjukt och strukturerat för att lära om invanda beteendemönster.

Grunden för mig med alla hästar är markarbetet. Det är viktigt att hästen ser vem som är ledaren och jag visar tydligt och konsekvent vad jag vill uppnå från marken innan jag sätter några krav på hästryggen. Med andra ord kallar man idag detta för horsemanship men jag ser det som grunden till allting om inte hästen lyssnar från marken varför ska den lyssna när du sitter på ryggen.

Referens Exempel -

MICHELLE!! Du & Ditt team är HELT FANTASTISKA!! Jag tror inte att DET ÄR SANT?!! Heelt enkelt MAGISKT!! Jag blir helt rörd och sååå tacksam!! Herregud så duktig Du är!! Du ska ha alla stjärnor som bara FINNS!! Tusen Tusen TACK!! Massa kramar ❤️❤️🥰🤗🥰 Med vänlig hälsning - Regina

Med vänlig Hälsning - Michelle Gaines

First ad
Kontakta annonsör
M
Michelle Gaines

 Norrköping, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (6)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad