Stall Asplund

 • Annonsid: 1754592
 • 5 dagar sedan
 • 108 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Från och med nu har jag möjlighet att ta emot hästar och ponnyer. Jag tar emot hopphästar från C-ponny till storhäst. Jag kan hjälpa dig med utbildning, inridning, försäljning, tävling och träning. Både långsiktiga och kortsiktiga samarbeten är av intresse.

  Jag heter Sofia Eirud och är 23 år gammal. På gården idag finns de 8 hästar i alla åldrar som jag med familj äger. På gården har vi även en mindre skala i avel. Jag har tävlat upp till 140 hoppning och ridit flertal SM på ponny. Jag har jobbat som beridare i flertal stall i både Tyskland och Danmark . Har god unghäst vana och utbildning av hästar .

  I mitt arbete kring hästen är det viktigt med hållbarhet, varierad ridning för en glad häst och en tydlig målsättning för att uppnå önskat resultat i samråd med ägaren. Varje höst/ponny kommer att ha en individanpassad plan med kortsiktiga och långsiktiga mål. Jag är en extremt noga med alla detaljer i allt och målmedveten i allt jag tar mig till.

  På gården kommer hästen/ponnyn alltid att full uppsyn då hela familjen bor på gård. På gården har vi paddock med ny hinderpark, ljust och fint stort stall, fina hagar och bra uteritt möjligheter.

  Stall Asplund ligger mellan Sala och Västerås i Sätrabrunn. Referenser finns om så önskas!
  För mer info kontakta mig via pm, stall Asplunds sida eller på idasofia.lindberg@hotmail.com
  0708639511
  Med vänliga hälsningar,
  Stall Asplund, Sofia Eirud

  First ad
  Kontakta annonsör

   Sala, Västmanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (7)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad