Stall/häst jobb sökes!

  • Annonsid: 1449758
  • 3 månader sedan
  • 146 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Mina studier är nu avslutade och jag söker nu stall/häst jobb, gärna nära Kungsbacka, men jag har körkort så avståndet spelar inte så stor roll och jag är öppen till i princip vad som helst. Både över sommaren och mer långsiktigt är intressant. Jag är en 20årig tjej, uppvuxen i hästintresserad familj, har mycket hästvana och känner mig mycket trygg i hanteringen av i stort sett alla hästar - allt från unghästar till hingstar (som jag även har arbetserfarenhet av). Jag talar även flytande Engelska, Svenska och har tappskokompetens.

Jag har jobbat som stallskötare i ett hoppstall i Fjärås (slutade endast för att fokusera på mina studier) och har även erfarenhet av att jobba på ett sportponny/dartmoor stuteri i Nya Zeeland. Under några år som tonåring red jag även åt ett connemara/hopp-ponny stuteri i Nya Zeeland. (Referenser finns). Jag har även jobbat extra på Kungsbacka Ridklubb några helger när de behövt akut extra hjälp.

Jag brinner för ridningen och hästarna och det finns inget jag gör hellre än att jobba med dem och jag har även haft egen häst tidigare i NZ och just nu har jag en medryttar-, förhoppningsvis snart foderhäst, så hästar är verkligen min största prioritet. Ridit har jag gjort så länge jag kan minnas, men officiella lektioner har jag haft sedan ca 6 års ålder och speciellt under min tid i Nya Zeeland (2011-2015) red jag ett stort antal privathästar åt folk som inte hade tid eller som behövde hjälp. Jag har ridit ett brett spektrum av hästar, med olika mål i många olika situationer. Just att jag har erfarenhet av hästar/stall i England, Sverige och NZ ger mig ett brett perspektiv och jag är alltid öppen för att lära mig mer. Jag har inte tävlat så mycket officiellt på senare tid pga. att jag mest haft tillgång till unghästar (min medryttarhäst reds in förra året) eller ridskolehästar (tar fortfarande lektioner på Kungsbacka Ridklubb) och har ingen egen häst i Sverige. Dock en hel del inofficiella tävlingar och jag älskar att tävla. Hoppning är det jag brinner för allra mest, men jag har också ett stort intresse för dressyr. Jag gillar att jobba och älskar att ta ansvar, att jobba ensam eller i grupp funkar precis lika bra för mig och jag är inte rädd för att ta i. Om ridning ingår i jobbet så är det ett gigantiskt plus, men inget måste.

Mer info finns vid intresse och referenser vid förfrågan.
Ni kan mejla mig på freya.pocock@gmail.com.

First ad
Kontakta annonsör

 Kungsbacka, Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad