Hästar

Hästar sökes

Utrustning och tjänster

Hästnets Artiklar

Hjälp

Hjälpcenter
HästnetHästnet
Inga bilder har laddats upp

Stall- och hästskötare

Stockholm
6 månader
Detaljer
Annons ID
1943965
Visningar
35
Favoriter
1
Annonstyp
Finnes
Beskrivning
Jag heter Evelina, är 31 år gammal och stadigt bosatt på Södermalm i Stockholm. Jag söker vitt jobb som stall-och hästskötare. Jag ryktar, mockar, sopar, fixar stängsel, fodrar, sköter in-och utsläpp från hage, etc beroende på Ert behov. Jag är ansvarstagande, lätt att ha att göra med och inte rädd för att hugga i. Jag är i process att ta B-körkort, beräknat klar i december 2023, men stallet bör vara kommunalt tillgängligt med tåg, tunnelbana eller buss inom en timme max från Södermalm.

 Både del-och halvtid är av intresse. Vid behov motionsrider jag gärna även era hästar. Som barn, tonåring och ung vuxen var jag medryttare tre gånger om, gick även 7 år på ridskola och tävlingshoppade på lättaste nivå. Övrigt om mig: Jag är utbildad på högskola och universitet inom konst och kultur med masterexamen men jag saknar hästarna. Om detta är av intresse för dig, hör gärna av dig till mig så talas vi vid mer :) Mvh Evelina
Evelina H.
-
6 månader
Medlem sedan:6 månader
Evelina H.
Verifierad genom:
E-post
Facebook
Telefon
Google
Inför Ditt Köp
Liknande annonser
Evelina H.
-
6 månader
Medlem sedan:6 månader
Evelina H.
Verifierad genom:
E-post
Facebook
Telefon
Google
Inför Ditt Köp
Hästnet
Hästnet använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Användning av denna webbplats och andra tjänster innebär godkännande av Hästnet Villkor och Personuppgiftspolicy. Du kan när som helst .
© Upphovsrätt 2024 - Hästnet