Stall och boende uthyres till verksamhet

 • Annonsid: 1474548
 • 3 månader sedan
 • 750 Visningar
 • 6 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej,

  Vi söker en noggrann, seriös person med hästföretagande som vill hyra flera stallplatser under hösten 2020 och framåt. Gärna försäljning, rehab-, tillridnings-, unghästverksamhet eller dylikt.

  Boxarna uthyres EJ till kollektivverksamhet, andrahands inackorderingsverksamhet eller ridskoleverksamhet.

  På gården går det även att hyra nyrenoverat hus. Gården ligger strax utanför Enköping med 10 minuter bilväg till Schultz arena och 20 minuter till Enköpings ridklubb. Det är även nära till Västerås.

  Stallet består av 14 boxar varav 12 boxar uthyres med möjlighet att ta bort vägg vid fölning. Stallet är ett stort nybyggt kallstall med högt i tak. Boxarna har öppningsbara fönster samt vattenkranar för påfyllning av hinkar finns i alla boxar. I anslutning till stallet finns en stor spolspilta med varmvatten. I samma byggnad finns även en tvättmaskin för täcken m.m.

  På gården finns en skrittmaskin, stor nybyggd paddock 60m*30m med sandunderlag och stora hagar. Det finns utrymme för att lägga spån eller liknande inomhus i en av ladorna med betonggolv. Hö produceras på gården. Uppvärmt fikarum med litet pentry och toalett ligger strax utanför stallet. I samma byggnad finns uppvärmd sadelkammare.

  Låter detta intressant så är du välkommen att höra av dig till oss. Bilder finns vid intresse.

  Anna
  0739142047

  First ad
  Kontakta annonsör

   Enköping, Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad