Stall uthyres

 • Annonsid: 1568696
 • 25 dagar sedan
 • 614 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Boyta (m2):
  0
 • Antal Hektar (ha):
  35
 • Antal Rum:
  0
 • Byggnadsår:
  2015

Samarbete sökes!
Då min jobbsituation delvis ändrats och jag behövs mer på kontoret inne i stan letar jag nu en professionell partner eller samarbete till gården. Möjlighet finns att hyra hela eller delar av eget stall med tio boxar – eller del av stall i befintlig verksamhets stallbyggnad med 13 boxar, eller självklart båda två. All struktur kring stall- och gårdssysslor såsom stalltjänst, grovfoder- och ströinköp, gödselhantering samt skötsel av ridbanor och hagar finns på plats och kan utnyttjas mot hyrestillägg om så önskas.

Om gården
Sanda Gård ligger vackert intill skogsbrynet alldeles intill en liten sjö en knapp timmes med bil norr om Stockholm. Miltals med fina, varierande ridvägar finns i området där vi har möjligheten att rida på stora ängar, en lång banvall och flertalet grus- och skogsvägar. Våra hagar är mycket välskötta och de allra flesta har både trä- och elstaket. Grusade vinter- och/eller sjukhagar, magra och väldränerade skogshagar, gräshagar samt beten hör till gården. Vi har ett isolerat ridhus med modernt, välskött fibersandsunderlag (20x65), stor läktare, och en fullskalig hinderpark samt dressyrstaket att använda. Utebanan (70x30) med bra belysning har ett toppskikt av en fin sand/grusblandning.

Stora stallet har 13 boxar samt foderkammare, tvättstuga, WC/dusch, kaklad spolspilta samt uppvärmd fin sadelkammare. Stallet är ljust och luftigt med mycket bra ventilation och öppningsbara fönster i varje box. I gång och boxar ligger en tjock gummimatta vilket ger en mycket tyst och lugn stallmiljö.

Skogsstallet har 10 boxar, foder- och sadelkammare, mycket god ventilation, öppningsbara fönster i varje box samt gummimatta i gång.
På gården finns även möjlighet till övernattning vid kursverksamhet, en yogasal samt konferensmöjligheter på vår glasveranda. Här finns även vårt mysiga ”café” med värmande braskamin och fullt utrustat kök.

Om oss
Gården ägs och drivs av mig, Kattis, som bor här med mina två barn, hästar, hund och katt. Jag har gedigen hästbakgrund och har bla jobbat på Hippologenheten vid SLU. Alldeles intill oss bor vår underbara stallchef Patricia som jobbar heltid i stallet. Patricia har flera års erfarenhet av arbete i olika stall och med olika typer av hästar och inriktningar. Hon värnar alltid starkt om hästarnas välbefinnande.

Om Dig
Vi söker Dig som vill driva Din verksamhet på en väletablerad anläggning med hög standard. Vi är öppna för olika typer av samarbeten så i Din ansökan ser vi gärna att Du beskriver Dig själv och Din verksamhet lite närmare samt vad du söker. Vi är flexibla i upplägget och är övertygade om att vi kan hitta ett roligt och givande samarbete tillsammans med rätt person!
Fler bilder finns på www.sandaequestrian.se samt bår Facebook och Instagram med samma namn.
Intresse mailas till katarina@sandaequestrian.se
Vi ser mycket fram emot att höra av Dig!
Kattis och Patricia
Sanda Gård

First ad
Kontakta annonsör

 Edsbro, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad