Del av stall uthyres

  • Annonsid: 1355364
  • en månad sedan
  • 506 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
  • Antal Hektar (ha):
    10

Hej, vi söker en ordningsam person som vill hyra större delen av vårat stall. Vi håller på att bygga ett helt nytt stall och lösdrift mellan Runtuna och Aspa (20 min från Nyköping och 1h från Stockholm). Bara någon kilometer bort finns veterinär, seminstation, sadel- och bettutprovare. I stallet kommer det finnas 8 boxar men endast 5 för uthyrning då jag själv har hästar. Det finns även chans att hyra en del av lösdriften. Vi räknar med att ha stallet klart 1 december och det kommer att finnas spolspilta, 2 uppbindningsplatser, solarium, uppvärmd sadelkammare, torkrum med mera. De minsta boxarna är 3,5x4m och de största 6x3m. Vi har ett litet ridhus på 25x20m där vi kommer lägga in fibersand till årsskiftet och har planer på att bygga ridbana till sommaren/hösten 2020 med måtten 30x60m.
Jag satsar själv inom hoppning men arbetar 100% med annat och söker därför dig som vill hyra vårat stall och även hjälpa till med skötsel av mina hästar, enligt överenskommelse. Det är jag och min sambo som bor på gården och vi är väldigt flexibla och lätta att ha att göra med. Vi är extremt måna om att få in rätt person under en lång hyresperiod så korttidshyra är ej intressant. Låter detta som något för dig/er så är ni varmt välkomna att höra av er på telefon 0703093144.

First ad
Kontakta annonsör

  Södermanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad