Stallhjälp erbjuds!

 • Annonsid: 1554140
 • 3 månader sedan
 • 249 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
1 kr


  Jag heter Vilma och är 18 år, snart 19. Jag har under nästan hela min barndom befunnit mig i stallet. Jag började på ridskola men fortsatte sedan med ett antal olika medryttarhästar. Jag har även under en sommar arbetat inom hästverksamhet.

  Jag vill helt enkelt kolla om det är någon som skulle vilja ha lite hjälp i stallet? Med hjälp syftar jag på mockning, fylla höpåsar, kanske behöver din häst promeneras eller ridas ut eller andra vanliga stallsysslor! Kanske att det är skönt om jag avlastar dig 2 dagar i veckan? Pysslar om hästen på sin vilodag eller liknande.

  Jag tog en paus från stallet för ett tag sedan, i samband med gymnasiet. Nu längtar jag tillbaka till den fantastiska miljön! Jag är hästvan men har inte suttit på hästryggen på ett tag. Din häst är självklart i trygga händer, däremot kan jag inte göra några piruetter eller hoppa höga höjder. Jag erbjuder istället din häst att bli väldigt ompysslad!

  Jag bor i Lomma så stallet bör vara runt Malmö/Lund/Lödde eller på något annat ställe i närområdet! Blir super tacksam om någon skulle vara intresserad!

  Mitt nummer: 0768913296

  Kramar Vilma!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad