Stallpersonal!

  • Annonsid: 1485452
  • 10 dagar sedan
  • 55 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Anställning

Hej!
Mitt namn är Caroline Pedersen, 25 år och jag söker efter en gård som är i behov av personal med start idag, gärna igår! Jag har inga höga pretentioner eller krav på arbetsuppgifter och känner heller inget behov av att rida på arbetstid. Kan va behjälplig med alltifrån in och utsläpp, mockning, fodring, fylla vatten, hålla rent och snyggt, allmänt fix på gården, ta hand om alla sorters djur, ja vad du än kan tänkas behöva hjälp med helt enkelt, litet som stort.
Jag har körkort samt bil och utgår ifrån Oxie, Malmö. Kan tänka mig köra en bit för rätt ställe, ca 20-25km radie, om arbetstiderna samt lönen gör det rimligt.

Jag är en trygg och glad tjej som älskar djur och allt va det innebär. Som person är jag lugn, men driven. Tycker om när det händer saker och sitter gärna inte still alltför länge.
Jag har en positiv inställning till allt jag tar mig an och förstår innebörden av ett riktigt hästjobb. Är händig och inte rädd för att ta i, vill att det ska kännas att man jobbat när man går hem för dagen. Jag föredrar ordning o reda och lämnar aldrig något ofärdigt, samtidigt som jag har lätt för att se helheten och agera därefter. Är otroligt mån om alla i min närhet, människor som djur, och sätter alltid hästen i första hand. Jag är lätt att ha o göra med, har alltid nära till ett skratt och mår som bäst när jag får va ute i naturen.

Jag är inte utbildad hästskötare eller liknande utan går enbart efter mina tidigare erfarenheter, mitt sunda förnuft, min noggrannhet och enorma kärlek till de fyrbenta. Vilket räcker mycket väl om du frågar mig.

Är det något mer du vill veta eller tycker jag låter intressant så är det bara till att höra av sig, det gör du lättast på 0737282095. Gärna med ett sms så kan vi ta det därifrån!

Allt gott,
Caroline

First ad
Kontakta annonsör

  Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad