Boxar Stallplats Sommarbete - Vira Riala Östanå

 • Annonsid: 1403844
 • 14 dagar sedan
 • 794 Visningar
 • 10 Favoritmarkeringar
Inget pris


  1-4 boxplatser uthyres inom kort, fina lugna omgivningar, direktbuss 620, ej ridhus, du och andra hyresgäster sköter allt själv. Vår tidigare hyresgäst köpte egen gård och lämnade oss i våras så nu hyr vi ut 1-4 lediga boxar för ponny eller häst. Stallet ligger på Brottmora gård (nära Vira Riala Roslagskulla, 200 meter in på vägen till Spersboda, se www.brottmora.se ). Busshållsplats för buss 620 ligger inom cirka 3 minuters promenad, se sl.se för tidtabell.
  * Stallet ligger i en lugn miljö intill skog och hagar på totalt 10 hektar och det sägs finnas möjlighet till egna ridstigar i skog och mark.
  * Fina hagar, inhägnad finns, delvis pålat runt om (vi hjälps åt att fixa, vi står för material dock). Närhet till bad i två olika sjöar (300 + 200 meter), möjlighet att fixa till enklare utebana (den som en gång fanns).
  * Stallet är i ok skick. Två fönster i boxar med söderläge. Uppvärmningsmöjligheter, sadelkammare och fikaplats med uppvärmning, kallvatten, mikro, spisplattor mm. Utrymme för förvaring av eget hö, foder och strö finns (biutrymmen). Toalett finns.
  * Vatten ur egen grävd brunn.
  Stallhyran avser i grunden endast boxplats där du och eventuellt andra stallgäster sköter allt själva (därav pris). Jag är mcyket hästvan men ej bofast så enstaka möjlighet till ut- och insläpp, täckesbyte, fodring, mockning, tillsyn etc kan fixas om det kniper men detta beror på om vi är på plats (vilket vi oftast inte är). Prisi får vi diskutera - rabatt utgår tex om du kan tänka dig att skritta ut med våra döttrar (8 & 10 år) då och då eller att du hjälper till med (eventuellt) tillkommande ridskolehästar som kommer ut på sommarbete osv.

  Tillträde direkt, 2 månaders uppsägningstid, förskottshyra diskuteras.
  Annons kvar = plats fortfarande tillgänglig.

  Mvh
  Hans
  ===========Boxmått just nu (kan slås ihop till större)=================
  -Lägsta takhöjd i samtliga boxar är ~2.10 cm
  -Box 1 är 240x280 cm dvs 6,72 kvm
  -Box 2 är 240x250 cm dvs 6 kvm
  -Box 3 är 250x210 cm dvs 5,25 kvm
  -Box 4 är 200x210 cm dvs 4,2 kvm

  First ad
  Kontakta annonsör

   Spersboda, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad