Stallplats/er

 • Annonsid: 1755839
 • 2 månader sedan
 • 663 Visningar
 • 11 Favoritmarkeringar
2 900 kr


  Stallplats/er finnes till hösten efter betet. Vi erbjuder box, fyra fodringar varje dag, utevistelse i grusade vinterhagar med in- och utsläpp alla dagar. På sommaren sommarbete.

  På anläggningen finns uppvärmd sadelkammare som delas med övriga inackorderingar, spolspilta med varmvatten, paddock ca 30x50 och ridhus 22x42. Bra ridvägar i kuperad terräng. Vi brukar ha hopp- och dressyrtränare på anläggningen.

  Själva föder vi upp hopphästar och tävlar i hoppning. Vi har dräktiga ston och unghästar, vilket innebär att vi vill att man är noga med, och håller koll, på eventuella smittor som går i trakterna. Vi är ett litet stall och vill inte att det blir en ”fritidsgård” med många människor i omlopp.

  Pris: 2900 kr/mån och då ingår 12 kg hösilage, alla fodringar och in- och utsläpp veckans alla dagar. Lite lägre under sommarmånaderna då de går på bete.

  Helinackordering där även mockning och uppmätning av maten ingår alla dagar, 3500 kr/mån. Lite lägre under sommarmånaderna då de går på bete.

  Titta in på Stall Thoresgårdens FB-sida, vår hemsida thoresgården.se eller Stall Thoresgårdens Instagramsida.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad