Stallplats finnes i Säve, Göteborg

 • Annonsid: 1358661
 • 4 månader sedan
 • 112 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
2 400 kr


  Ledig plats i trevligt stall, nybyggt med tio boxplatser. Hästarna är på bete juni-aug i stora gräshagar på tio hektar runt stallet och går även i gräshagar vintertid, grusat med gummimatta vid ingång och höstation, 5 hästar i varje hage och de går i blandflock just nu.

  Sedan är det fri tillgång på hösilage i hagen och de får frukost, middag och kväll inne. Det är väl ventilerat i varje box som är 12 m2 och öppningsbara fönster i alla boxar. Analyserat hösilage från egen vall ingår i hyran. Paddock 20x60 finns på gården med bra hindermaterial och belysning.

  Dressyr och hopptränare kommer regelbundet och man får även ta hit egen tränare. Underbara ridvägar, både skogsvägar och anlagda finns i området. Två ridhus i närheten där man kan hyra in sig. Stallet ligger i Djupedal i Säve och är före detta Säve ryttarförening. Har du några frågor så hör gärna av dig till Kerstin på 0761/376925 📷:).

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad