Stallplats finns på vackra Bjäre

 • Annonsid: 1364809
 • 3 månader sedan
 • 179 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Nu finns lediga boxplatser på Bjärehalvön, tio minuter med bil från Båstad, 15 minuter från Hjärnarp och 20 minuter från Ängelholm. Stallet är litet och mysigt (totalt 6 boxar) och beläget på Hallandsåsens sydsida i byn Böskestorp.
  Jag erbjuder mycket service, stora fina boxar, stora gräshagar med grusade ingångar, låst sadelkammare, torkrum för täcken, spolplatta, transportparkering, välbelyst och välskött 20x60-ridbana med dressyrbokstäver och tillgång till hinder av hög kvalitet samt närhet till natursköna Hallandsåsen. Den nyanlagda rid- och cykelvägen mellan Båstad och Förslöv passerar precis utanför gården och ridhus finns inom både tio minuters skrittavstånd och kort köravstånd.
  I priset på 3 000 kronor i månaden ingår alla fodringar och ut- och insläpp sju dagar i veckan (minus upp till fyra stallpass/mån som du tar i mån av behov), täckesbyten och skydd på/av, saltsten, betfor, halm (eller spån om det inte finns halm) och hösilage.
  Passar för dig som både gillar att träna och tävla och att umgås med din häst, och alltid sätter hästen först, både din egen och andras, och vill att dina stallkompisar ska ha samma inställning. Din hästs blivande kompisar är i nuläget tre halvblod, två valacker och ett sto, alla med dressyrinriktning (men hopp- eller allroundryttare är också varmt välkomna! :) ).
  Ring gärna om du tycker detta låter intressant och vill veta mer!
  Mvh Johanna Ulrika Orre
  0702-139572

  First ad
  Kontakta annonsör

    Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad