Stallplats finns snart

 • Annonsid: 1569328
 • 19 dagar sedan
 • 225 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  En plats finns ledig hos oss inom kort, stallet ligger utanför Örsundsbro, 10 min till Enköping och 30 min till Uppsala. Det är ett nybyggt stall med 6 boxar om 14 kvadrat, öppningsbart fönster i varje box. Uppvärmd uppbindningsplats med spolspilta, sadelkammare och tvätt-/torkrum. Foderkammare i kalldelen. Alla hästar har sin egen hage, med möjlighet att öppna upp till grannen om man är överens.

  Jag sköter utsläpp, insläpp samt alla 4 fodringar vardagar (lunchbox). Helgdagar delar inackorderingarna på in och utsläpp samt fodringen som sker i samband med det, det blir ungefär 1 pass i veckan per box. Jag sätter på ett täcke vid utsläpp och tar av ett täcke vid insläpp. Ridbana kommer att byggas så småningom men tills dess får vi hyra in oss på grannens anläggning som har både ridhus och ridbana, ett par hundra m härifrån, skrittavstånd. Det finns flera fina ridvägar i området med varierat underlag och terräng.

  I hyran ingår 14 kg hösilage om dagen samt 6 säckar spånpellets i månaden. Behöver man mer än detta går det självklart att köpa till. Hästarna går oftast ut vid 4.30-tiden och "in med mörkret/dåligt väder".

  Det viktigaste här är att det fungerar med oss som står uppstallade och att vi kan ha roligt tillsammans i stallet. Övriga uppstallade är tävlingsinriktade ekipage på olika nivåer och olika grenar. Vi skulle tycka det vore roligt om tävlingslivet intresserar även dig!

  Tycker du att detta verkar intressant så pma mig ev frågor eller för vidare kontakt! Jag tar jättegärna del av dina referenser samt önskar att du är över 18 år. Mvh liza

  First ad
  Kontakta annonsör

   Örsundsbro, Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad