Stallplats för ponny/liten häst

  • Annonsid: 1363677
  • 9 dagar sedan
  • 26 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

Stallplats finnes för liten häst/ponny i Rättviks kommun. Tanken är att jag ska arrendera stallet då jag själv inte hittat någon stallplats i området och nuvarande sällskap flyttar. Är ett mindre stall för tre hästar vilket gör att en mindre storhäst/ponny passar bäst.

Bra belyst uppvärmt stall, med högt i tak, byggt 2016. Uppvärmd sadelkammare, rymliga hagar, grovfoder ingår, vatten i stallet. Det finns en rundkorall men ingen annan ridbana/ridhus däremot är det ca 10 minuter till Rättvik där det finns flertalet ridbanor och ridhus. Stallet ligger bredvid bostadshus där det alltid är folk och någon som ser om det skulle hända något.

Jag själv har en 9 årig valack och en fördel är om ponnyn/hästen kan gå tillsammans med honom i hagen. Jag kan ta många pass, vi diskuterar pris beroende på fördelning på pass, vad som ingår etc. Hör gärna av er om ni är intresserade och har funderingar.

First ad
Kontakta annonsör

 Rättvik, Dalarnas län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad