Stallplats för valack i kollektivstall i Angarn, Vallentuna

 • Annonsid: 1552906
 • 15 dagar sedan
 • 351 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
1 900 kr


  Då en av våra medlemmar ska flytta kommer vi få en ledig boxplats till valack i vårt kollektiv i Angarn, Vallentuna från 1 mars
  Vi är ett litet stall med 10 boxar med blandade hästar och discipliner, vi ser gärna att det flyttar in någon som är aktiv med sin häst och vet vad det innebär att sköta ett kollektivstall och trivs med den gemenskap det innebär. Alla pass sköts kollektivt vilket innebär 2 fasta pass i veckan och var 10:e lördagskväll. Vi hjälps även åt med lunchfodringar halmleveranser, hagdagar mm.
  Stallet har spolspilta med varmt/kallt vatten och uppvärmd sadelkammare/fikarum, vi har egen upplyst ridbana med gummiflis och 2 ridhus inom skrittavstånd. Väldigt bra ridvägar i området där man kan variera mellan skogsstigar och anlagda trav/galoppslingor.
  Vi har ca 10 minuters skrittavstånd till anläggningen Angarns Rörby Gård där det finns veterinärklinik, hovslagare med smedja, sadelutprovning och foderaffär.
  I hyran på 1900:- ingår 5 balar halm i veckan, 8kg hösilage/dag, betfor, havre, kli och mineraler. Hästarna gå i folk i både vinter och sommarhagar, , och vi tar därför bara emot valacker. Vid behov finns även två sjukrutor. Hästarna går ut ca 8 på morgonen och kommer in ca 17.00 vintertid, på våren får de börja gå ute till 20.00 för att sedan gå ute dygnet runt på sommaren.
  Välkomna att höra av er till Åsa 0767-682274 eller Anna 070-7533055, om vi inte svarar skicka gärna ett SMS så ringer vi upp.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Vallentuna Socken, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad