Stallplats hos Stall Backeberga

 • Annonsid: 1495363
 • 23 dagar sedan
 • 748 Visningar
 • 8 Favoritmarkeringar
850 kr


  För hästen: Box i tempererat och ventilerat stall med bred stallgång där gott om uppbindningsplatser finns. Spolspilta med varm och kallvatten, sommar och vinterhagar. I anslutning till stallet finns belyst ridbana med hinder, rundcorall med belysning, grässlinga och egen skogsslinga, i området finns gott om grusvägar och skogsstigar. Det finns även en ovalbana för trav som kan nyttjas för ridning och körning vid medlemskap i den lokala travföreningen.
  För ryttaren/kusken: Stort foderrum och plats på skulle för hö. Plats för förvaring av ex täcken i förråd och ex rockard/speedcar/sulky under tak. Uppvärmda utrymmen sadel/selkammare, fikarum med kyl, micro och kaffebryggare, dusch, 2 tvättmaskiner och torkrum för täcken med fläkt.

  I stallet finns ett härligt gäng med blandade inriktningar inom både ridning och trav. Vi hjälps åt kollektivt med ut- och insläpp, med möjlighet att köpa bort utsläpp vardagar.
  Torv, halmpellets och hö kan köpas på gården.
  Välkommen att höra av dig

  First ad
  Kontakta annonsör

   Karlskoga, Örebro län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad