Stallplats i Haninge

  • Annonsid: 1332390
  • 4 månader sedan
  • 546 Visningar
  • 16 Favoritmarkeringar
1 700 kr

Vi har nu ledig plats i lösdrift och på box. Gångavstånd till buss (ca 300 m) och 7 min till pendeltåg. Det finns en belyst ridbana med hindermaterial, uppvärmd sadelkammare och möjlighet till gräshage i blandflock på sommaren. Fina ridvägar, bla den 4,5 km långa ridleden mellan Kalvsvik och Jordbro. Plats finns för transport. Varje hästägare hjälper till med fodringar/in-utsläpp, ca 2-3 pass per vecka. Vi söker ponny/mindre häst till lösdriften och till boxen ponny/häst max ca 165 cm. Kallhyra 1700 kr/månad, kostnad för foder och strö tillkommer beroende på din egen förbrukning. Hösilage finns att köpa, strö och kraftfoder köper du själv.
Vi är ett blandat stallgäng allt från tävlingsekipage till skogsmullar som alla hjälps åt att sköta och underhålla vårt fina stall. Välkommen att ringa, maila eller smsa vid intresse. Arbetar dagtid så skicka ett sms om jag inte svarar så ringer jag upp.
Kathrin 0707422683

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad