Stallplats i Tumba med ridhus, träning och bra kommunalt!Gold

  • Annonsid: 1296468
  • 5 dagar sedan
  • 238 visningar
  • 4 följare
4 000 kr

Ledig stallplats och möjlighet att hyra eget stall med 4 boxar finns på Stall Lövholmen! En hästanläggning i lagom format med ett centralt läge i Tumba i Botkyrka, lätt att ta sig kommunalt.

JUST NU! Möjlighet till omgående tillträde och få tillgång till våra fina sommarhagar på anläggningen!

På anläggningen finns eget nyare ridhus med toppunderlag, skrittmaskin, ridbana, hindermaterial, solarium mm bland faciliteterna. Konceptet hos oss är en kombination av kollektiv och inte kollektiv - fodringar samt in och utsläpp av inhyrda hästar fördelas mellan antal inhyrda hyresgäster - anläggningen och verksamheten sköter vi. Möjlighet till reducerad hyra finns vid intresse att utföra extra tjänster.

Lövholmen är en anläggning med ordning och reda och stort fokus på organisation och struktur. Här är lagom stort med upp till max 16 inhyrda hästar så det är gott om plats i ridhuset! Bland våra inhyrda är det väldigt hjälpsam inställning och trevlig stämning mellan alla med stor noggrannhet från var och en kring varandras hästar.

Fodringar sker 4 ggr per dag och hästarna går ute 8 timmar per dag uppdelade två och två i våra ord. rasthagar men man kan också välja till lite större hagar där de går i flock om 4 hästar/hage. Fina stora sommarhagar erbjuds mellan ca juni-augusti.

Regelbundna veckoträningar för B-tränare hopp/dressyr anordnas.

Pris från 4000 kr.

Kika gärna på vår webbplats www.lovholmen.se där utförlig information finns liksom bilder och film på anläggningen.
Om vårt stall är precis vad du söker MAILA gärna till lovholmen[a]live.se och berätta mer om dig och din häst samt era önskemål.

First ad
Kontakta annonsör

 Botkyrka, Stockholms län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad