Stallplats/lösdrift finns i Kvidinge.

  • Annonsid: 1325147
  • 3 månader sedan
  • 223 Visningar
  • 5 Favoritmarkeringar
3 000 kr

Stallplats finns i Lugnt och mysigt stall med väldigt bra stallkamrater. Stallet ligger i Åstorp/kvidinge. Jag som sköter det är utbildad Hippolog.
Våra hästar går ute väldigt mycket i stora hagar med hagkompisar. Stallet ligger uppe på toppen i kanten av söderåsen så vi har fantastisk skog att rida i. Man kan även rida till Åstorps ridhus om man vill, det tar ca 20min. Vi kommer även längre fram att anlägga ridbana. I stallhyran ingår 10kg hösilage, 4balar spån i månden eller halm om man hellre vill att dem står på det. I stallhyran ingår alla in och utsläpp samt alla fodringar. Det går att köpa till mockning mm. I stallet finns det sadelkammare(låst),foderkammare, 2 st spolspilltor. Ordentlig bred på stallgången så hovslagaren får gott om plats. Stallet är ett kallstall med väldigt god ventilation.

Det finns även lediga platser lediga i lösdriften för hingstar eller ston beroende på intresset.
Vi tar även emot dräktiga ston då dem kan gå med mina dräktiga ston och få sällskap med andra föl nästa sommar. Det går att köpa Helinackordering. Har du redan köpt ditt foder för i år så går det lösa så att man betalar för enbart box samt in/utsläpp och fodringar.
Ring för mer info, ni får gärna komma ut och besöka oss. Mvh Mikaela

First ad
Kontakta annonsör

 Kvidinge, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (4)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad