Stallplats med service, tränare och terrängbana.

 • Annonsid: 1517923
 • 2 månader sedan
 • 421 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
1 500 kr


  Nu hyr vi ut en boxplats på Ämta Gård. På gården finns 9 boxar totalt. Tre i lilla stallet och sex i det stora. Just nu hyr vi ut en plats i det lilla stallet, ponny eller häst upp till 160 cm. På gården finns just nu 4 hästar på lösdrift och snart två ponnyer i lilla stallet.
  I stallet finns stallgång med uppbindning, uppvärmd sadelkammare och spolspilta med varmvatten.
  Vi har en bra ridbana på 24 x 55 m, rejäl belysning är uppe inom kort. Hinderpark finns och även terrängbana med många lägre hinder.
  Driver gården gör Olivia Ryman, diplomerad SRL 2 och aktiv tävlingsryttare i tre grenar uppåt MsvB. Självklart kan man rida lektion i valfri gren.
  I hyran ingår fodringar och utsläpp alla dagar i månaden. Även grovfoder och spån ingår. Kraftfoder säljs på gården till förmånliga priser. Mockning kan ingå mot extra kostnad. Insläpp varannan vecka (minst) ingår också.
  Vi söker hyresgäst som kan hjälpa till med insläpp varannan vecka (allt från en kväll - 7 kvällar, beroende på vad man kan och om vi hittar fler "medhjälpare"). Gärna någon som vill träna med "mina" två ungdomar som rider regelbundet eller privat, vara med på läger ibland mm.
  Skicka ett mejl och berätta lite om dig själv, eller om du har frågor.
  oliviaryman@hotmail.com

  First ad
  Kontakta annonsör

   Tjällmo, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad