Stallplats Nacka

 • Annonsid: 1559793
 • en månad sedan
 • 1173 Visningar
 • 23 Favoritmarkeringar
5 600 kr


  Hej,
  Vi har nu en stallplats ledig, normalstor box med högt i tak, vi söker då trevlig häst (Vallack) och ryttare i vårt lugna härliga stall som ligger 10 minuter från Globen med bil, 5 minuters promenad från Saltsjöbananans station Duvnäs, bra kommunikationer.
  Stallet har 9 boxar
  Vi har egen mindre belyst ridbana, sadelkammare, spolspilta utomhus, sjukhage, vi är ett kallstall där vi prioriterar lång utevistelse för hästarna, fasta rutiner samt en härlig avslappnad stämning!
  Vi har uppvärmt mindre klubbhus för ombyte.
  Vi har stor kuperad hage där valacker och ston går separerade i flock, EJ sommarhagar, underbara långa fina ridvägar direkt från gården ut i nacka reservatet, viss tillgång till ridhus på skrittavstånd (bokas genom Nacka kommun) helt avgiftsfri månad (Juli) då stallet är stängt.
  Stall godkänt av länstyrelsen
  Ingår:
  In och utsläpp alla vardagar, spånbal 1 bal per vecka, bra analyserat höensilage 13 kg per dag, kraftfoder står man för själv, bra utrymmen för foder, täcken o annat.
  Fodring 4 gånger per dag, hönät i hagen för frukost som sker kl 6-7, intag vid sommartid vid 21-22.
  Vi har rullande schema på helger för fordringar och in/utsläpp, det blir ungefär tre pass per månad, dvs ett uttag, ett intag, en nattning. Vi hjälper varandra självklart samt så hjälps vi alla åt att hålla rent och snyggt i stallet och i hagen, stallet är hästens hem och lugn och ro är en självklarhet!
  Du mockar samt gör foder till din egen häst
  Vi värdesätter sund lugn hästhållning utan prestige, det ska alltid vara härligt att komma till stallet, detta är vår oas.
  Vid ev. frågor så är ni välkomna att höra av er till mig per mail som första kontakt så hör jag av mig, visning sker efter överenskommelse, vi är mycket angelägna om rätt häst/ägare för allas skull.
  Med vänlig hälsning,
  L

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad