Stallplats över sommaren

  • Annonsid: 1286305
  • 9 dagar sedan
  • 53 visningar
  • 0 följare
1 100 kr

Vi har nu en, ev. två, platser lediga i vårt stall över sommaren då de andra hästarna åker bort och ponnyn inte ska stå ensam. Beroende av om hästarna går ihop eller i enskilda hagar finns olika möjligheter till att antingen ha enbart utevistelse eller uppställning.

Boxarna är utformade med hel mellanvägg och utan galler, så att hästarna både har möjlighet till kompiskontakt och avskildhet. Vi har ett lugnt stall där vi är måna om att hästarna trivs och mår bra. Stallet ligger i direkt anslutning till vårt mindre ridhus med läktare, lokal och toalett. Mindre gräsbana finns att nyttja när det inte är blött i marken. Fina ridvägar finns runtomkring och det går på lite längre turer att ta sig både till skog och hav, som annars är ett par minuter bort med transport. Här finns även bra buss och tågförbindelser.

Grundhyran är 1100kr i månaden. Hösilage kan köpas till självkostnadspris hos oss.
Vi söker dig som har en lätthanterad och trevlig häst, är ordningsam och mån om att hästarnas bästa kommer i första hand.
Välkommen att höra av dig till Cornelia för mer information! :-)

First ad
Kontakta annonsör

 Glumslöv, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad

loading...