Stallplats på modern anläggning!

  • Annonsid: 1316070
  • 11 dagar sedan
  • 70 Visningar
  • 2 följare
3 950 kr

Då vi utökar antalet boxplatser kommer det finnas ytterligare plats hos oss i rymliga boxar!
På gården finns ridhus 20x62 m med fibersand och en stor utebana. I stallet är det rymliga boxar, tillgång till varmvatten. Fina hagar och man väljer
själv om man vill ha hästen ensam eller ihop med ngn annan. Uppvärmd sadelkammare. I stallhyran ingår hela anläggningen, in- och utsläpp alla dagar i veckan, hösilage från gården (analys finns), fodring 3-4 ggr per dag, spånpellets, Betfor, mineraler, havre, täcka av vid insläpp och täcka på vid utsläpp om så önskas. Med andra ord så är det helinackordering förutom mockning och påfyllning av vatten i hage och box.
Vi som bor på gården har egna hästar i stallet och det är oftast samma person som sköter om allt ovan och allt sker på samma tider varje dag vilket betyder att hästarna är lugna och nöjda hos oss.
Då vi huvudsakligen sysslar med hoppning finns det alltid hinder och bommar framme.
Förutom allt detta så får du glada stallkompisar där vi hjälper varandra och ser till att stallet är en trivsam miljö att vara i.
Gården ligger mellan Skara och Lidköping, centralt för att vara på landet.
För mer frågor, ring 0705-44 45 85

First ad
Kontakta annonsör

 Hasslösa, Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad