Stallplats på mysig mindre anläggning södra Sthlm med alla faciliteter

 • Annonsid: 1458866
 • 23 dagar sedan
 • 264 Visningar
 • 11 Favoritmarkeringar
4 000 kr


  Kommande ledig stallplats på Stall Lövholmen 1/9, en hästanläggning i lagom format mitt i centrala Tumba 2,5 mil söder om Stockholm. Hit är det lätt att ta sig kommunalt. Vår verksamhet bedrivs delvis kollektivt i fråga om hantering av inhyrda hästar, i övrigt drivs anläggningen och verksamheten av oss som äger anläggningen. Vi letar dig med lätthanterlig häst som inte söker service utan tvärtom är både van och trivs i en delvis kollektiv verksamhet. Du behöver kunna ha ett fast pass per vecka på en vardag, antingen fm eller em, på vår webbsida www.lovholmen.se finns mer info om våra pass och tider.

  Extra pass utöver det fasta passet kan förekomma ibland i de fall våra totalt 16 boxplatser inte hyrs ut samtidigt. Hos oss är det mycket viktigt med ett välfungerande samarbete i stallet, härlig stämning med god kommunikation bland hyresgäster och hästar som trivs med varandra. Vi söker dig som är hjälpsam och vill samverka till en sådan miljö och befinna dig i en lite mindre och väldigt ordningsam verksamhet på en fin anläggning med lyxig tillgång till alla faciliteter.

  På anläggningen finns bl a fint nyare ridhus med toppunderlag, ridbana, skrittmaskin mm bland faciliteterna. Hästarna som fodras 4 ggr per dag går två och två i rasthagar alt. i flock om 4 i större gräshagar mot extra kostnad. Sommartid erbjuds härliga sommarhagar för de som önskar. Hösilage av mycket god kvalitet ingår i hyran, kostnad för strö tillkommer och detta köper du enkelt direkt på anläggningen. B-tränare kommer till anläggningen veckovis. Låter detta som rätt stall för dig vänligen läs mer om vår verksamhet och koncept samt se filmer på anläggningen och ridvägar på www.lovholmen.se och skicka därefter in din intresseanmälan via hemsidan. Pris 4000 kr för ponny och 4200 kr för häst.
  Välkommen!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Botkyrka, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (11)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad