Stallplats på Skogäng, Veberöd

  • Annonsid: 1365037
  • 12 dagar sedan
  • 93 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris

Stall Skogäng har 8 boxar i lugn och skön miljö. Vi erbjuder mycket utevistelse åt hästarna, egen hage eller med sällskap. Det finns både hagar med magert bete och större för sommarbete.

I stallet finns spolplats med varmvatten, uppvärmd sadelkammare, förvaringsrum och foderkammare. Boxarna är stora, luftiga och med vattenkoppar.
Det är skrittavstånd till belyst ridbana och ridhus. Det är ca 10 km till Skönabäcks hästsportanläggning. Här finns fina ridvägar som angränsar till Björnstorp- och Häckebergas bokskogar.

I hyran ingår in och utsläpp och fodringar 5 dagar/vecka. Rullande schema mellan hästägare 1-2 dagar/vecka. Spån till ströbädd, hö och saltsten. Vill man ha fullservice eller köpa till vissa delar går det bra.

För oss är det viktigt att det är kul att vara i stallet och att man kan inspireras av varandra både som tävlingsryttare och hobbyryttare. Här är alla engagerade i sina hästar och vi hjälps åt.

Välkommen att höra av dig!
Cecilia

First ad
Kontakta annonsör

 Veberöd, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad