Stallplats Södertälje med omnejd

 • Annonsid: 1581777
 • 7 dagar sedan
 • 52 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Söker stallplats för fyraårigt SWB-sto (ca. 166 cm) med trevligt temperament i hantering såväl som mot andra hästar. Inga olater eller konstigheter på något vis, relativt hög i rang, men van att gå med sällskap och är inte dum mot andra hästar. Jag gillar ordning och reda, är mån om trevlig stämning, rak kommunikation och att man hjälps åt när det behövs. Är certifierad Equiopat och arbetar deltid med rehab/friskvård av tävlingshästar, har tidigare arbetat som både hästskötare och unghästutbildare/beridare samt har livslång erfarenhet av att äga häst med allt vad det innebär.

  Söker från och med efter sommarbetet i år, är flexibel med exakt inflytt men inte före Augusti/september.

  Önskemål:
  -Box i stall med god ventilation, utebox funkar.
  -Stora och välordnade hagar med bra underlag och möjlighet till lång utevistelse, gärna med sällskap i hagen.
  -Gärna bekvämligheter såsom spolspilta, förvaringsutrymme, uppvärmd sadelkammare, tvättmaskin etc.
  -Bra träningsmöjligheter, om inte ridhus på gården så ska det finnas på ridavstånd. Gärna fina ridvägar eller andra möjligheter att variera träningen.
  -Från halv- till helservice intressant. Ej helt kollektivt, men okej att ta enstaka pass. Gärna möjlighet att köpa till mockning då och då om det inte ingår i hyran. Ett plus om det ingår av/på med täcken och dyl.
  -Välordnad verksamhet med goda rutiner och bra stämning i stallet!
  -Gärna möjlighet till kallhyra under sommarmånaderna då vi har eget bete.

  Letar allt längs E4:an mellan Sthlm-Södertälje (bortom Södertälje söderut tyvärr inte intressant, står i Gnesta idag och det är för långt bort för att det ska fungera på sikt). Referenser från nuvarande stallägare kan såklart ordnas.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad