Stallplats till häst eller ponny

 • Annonsid: 1485043
 • 17 dagar sedan
 • 213 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
1 000 kr


  Då tilltänkt hyresgästs planerade hästköp tyvärr förhindrades av att hästen inte gick igenom besiktningen, har jag plats ledig till häst eller ponny. Stallet har i nuläget två stora hästar och två ponnies, varav tre ston och en valack.

  Kan hästarna gå i flock är det att föredra, men det finns även möjlighet till egen hage med eller utan kompis. Det anpassas efter hästen och önskemålen med andra ord. Stallet är litet, lugnt och mysigt, med goda rutiner och välmående hästar. Alla hästar får samma personliga behandling och blir 'sedda' varje dag. Just nu är det äppelsäsong, till allas glädje :).

  Här finns oändliga ridvägar i skogen, på grusvägar, till sjöar med mera. Ridhus 10 min skritt bort. Stallet har egen paddock med cavaletti- och lite hindermaterial. Kan skaffa fler hinder vid intresse. Välskötta sommarbetes- och vinterhagar. Finns även en sjukhage.

  Hästarna utfodras 4 gånger om dagen, och går ute så mycket som möjligt. Täckesbyte ingår. Finns även möjlighet till fullservice vid behov. Jag som har stallet har bakgrund inom både dressyr och hoppning men gillar framför allt variation, där jag gärna rider ut i skogen flera dagar i veckan. Det går utmärkt att haka på :).

  Jag är mycket noga med fodret och har högkvalitativt, närproducerat hö samt hösilage, och även jättefin kornhalm hemma, som man såklart får ta del av, till självkostnadspris. Stallet har stora boxar, god ventilation och högt till tak. Ponnyboxarna har låga boxdörrar så att de oxå kan titta ut :). Låst, uppvärmd sadelkammare med kaffebryggare.

  Finns bra hästtransport på gården som går att hyra vid behov. Jag har ett bra nätverk av välmeriterade tränare, både inom hopp och dressyr, hovslagare, equiterapeuter med mera, samt generellt en lång hästvana. Då båda ponnyerna är fångbenägna, går det även bra att ta emot en fångponny/-häst och ge den en god och anpassad skötsel. Stallet ligger centralt i Fjärås. Kallhyra: 1000 kr/månad.

  Om du gillar ordning och reda, lugn och ro, underbara ridvägar och gillar att känna att din häst har ett prima hästliv, även de dagar du inte har möjlighet att åka till stallet, så kan detta passa dig. Välkommen att höra av dig vid intresse så berättar jag mer.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Sverige


  Fler annonser från säljaren (5)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad