Stallplats till islandshäst sökes

 • Annonsid: 1564040
 • en månad sedan
 • 64 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Då jag går i tankarna att köpa häst kollar jag runt lite vad det finns för stallplatser runt Jakobsberg med omnejd. Då jag är relativt nyinflyttad här vet jag inte riktigt vad som finns häromkring så alla tips och förslag är välkomna!

  Det jag söker är ett stall, gärna med andra islänningar, där hästarna får gå ute så mycket som möjligt. Lösdrift är också av intresse. Jag kan tänka mig både servis och kollektivstall. Det viktiga för mig är att det är en bra stämning i stallet, hästarna får mycket utevistelse, det finns bra träningsmöjligheter i form av ridbana/ridhus och mycket ridvägar (plus om det finns möjlighet att rida för tränare) samt bra förvaringsmöjligheter. Jag önskar gärna kunna ta med min hund då hon älskar att vara i stallet.

  Den tänkta hästen kommer vara en islandshäst, troligtvis ett sto. Jag vill helst ha separerade flockar sto/valackar. Viktigt att hästarna INTE går ensamma!

  Jag som person är självgående, ordningsam och sätter alltid hästen bästa först. Jag är glad och lättsam och tycker om att umgås med både djur och människor. Jag tycker om att pyssla i stallet och med hästarna. Jag tycker om att träna och tävla, men sätter även stort värde på att ha kul med hästen och träna varierat.
  Referenser finns.

  Hör gärna av er om ni har en stallplats, om ni har ett stall ni vill rekommendera eller om ni har några frågor.
  Ha det bra!
  Mvh Nora

  First ad
  Kontakta annonsör

   Jakobsberg, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad