Stallplatser med perfekt läge i Hofterup

 • Annonsid: 1675821
 • en månad sedan
 • 1198 Visningar
 • 29 Favoritmarkeringar
1 900 kr


  2 stallplatser finns i vacker gårdsmiljö och med supertrevliga stallkamrater, stora fina gräshagar, egen ridbana och direktaccess till Dagstorpsortens stora ridanläggning i Hofterup!
  Stallet är stort och luftigt med 9 boxar, fyra uppställningsplatser, spolspilta, automatiska vattenkoppar ute och inne, stora gemensamma utrymmen, WC, fikarum med pentry, rymlig uppvärmd sadelkammare, foderkammare, foderloft, fin ridbana (20x60m) med fint underlag, hinderpark och belysning. Mycket utevistelse tillsammans med minst en hagkompis i stora gräshagar med Equisafe a-staket (vi byter mellan vinter- och sommarhagar). Perfekt läge i Hofterup med direktaccess via kort ridstig till Dagstorpsortens Ryttarförenings stora anläggning med 2 ridhus, fältrittsbana och flertal utebanor. Fantastiska ridmöjligheter både i skog och öppet landskap runtom Hofterup, Löddeköpinge, Ålstorp, Dösjebro, Saxtorp, ridavstånd till sjöarna och möjlighet att rida vid havet. Vi prioriterar säkerhet, ordning och har en trevlig stämning i stallet. Hos oss är det lugnt och harmoniskt vilket avspeglar sig i hästarna som stortrivs. Stallplatshyran är 1900 kr. Kostnad för foder och strö tillkommer (exempel baserat på nuvarande prisnivå: För en ponny som äter 5 kg hösilage per dag och använder fyra påsar stallpellets/månad tillkommer ca 550 kr/månad). Boxarna som är 10m2 passar bäst till ponny eller mindre häst (högst 170 cm).
  Svara gärna via mejl och berätta lite om er själva och vad ni söker!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Hofterup, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad