Stallplats uthyres på Arboga Ryttarsällskap

  • Annonsid: 1344257
  • 2 månader sedan
  • 142 Visningar
  • 3 Favoritmarkeringar
1 700 kr

Stallplats uthyres för ston och valacker över tre år på Arboga ryttarsällskap, Adolfsberg. Anläggningskort ingår i hyran och man får då tillgång till 20x60 ridhus, 40x70 ridbana samt fina ridstigar i en närliggande skog och ytterligare en utebana liggandes i skogen med fasta hinder.
I stallet finns 14 boxar, varav sju boxar redan är uthyrda. Det finns en gemensam sadelkammare, egen förvaringsplats, spolspilta samt torkrum för täcken. Hagarna som erbjuds har naturlig terräng och ligger i närheten av stallet, där hästarna får gå tillsammans 2-3 stycken per hage. I hyran ingår även tjänster som sköts av ridskolans personal, såsom: utsläpp, lunch- och eftermiddagsfodring på vardagarna. Helger och kvällar sköts av inackorderingarna enligt ett schema som även görs av de inhyrda.
Spån eller torv samt hösilage finns att köpa från ridskolan.
Arboga Ryttarsällskap är en familjär förening där alla är välkomna oavsett vem man är! Vår ridklubb ska verka som en positiv träffpunkt som förespråkar gemenskap och horsemanship, därför behöver man bli medlem för att få stå som inackorderad i vårat stall. Medlemsavgiften ingår inte i hyran.
Medlemsavgift för senior (from 18 år) : 400kr
Låter detta som något för dig? För frågor eller för mer information mejla till ars83@telia.com eller ring till 070-009 52 99. Du kan även besöka vår hemsida för att få veta mer om ridklubben på https://idrottonline.se/ArbogaRS-Ridsport/

Varmt välkommen till oss!

First ad
Kontakta annonsör

  Västmanlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad