Stallplats uthyres på Hammarö

 • Annonsid: 1486063
 • 2 månader sedan
 • 348 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
2 250 kr


  Nu finns en stallplats ledig i litet, mysigt stall med 4 fullstora boxar på Equality Lines fina anläggning på Hammarö, 15 minuters bilfärd Karlstad.

  Stallet är ett kollektivstall vilket innebär att vi hjälps åt med stallsysslorna. Vi är just nu två familjer som alltid sätter hästarnas välmående i första hand och därför är det viktigt för oss med ett välfungerande samarbete, härlig stämning och god kommunikation mellan alla som vistas i stallet. Vi söker dig som är hjälpsam, ansvarstagande och vill samverka till en sådan miljö i en lite mindre stall på en fin träningsanläggning med tillgång till alla lyxiga faciliteter.

  På anläggningen har du tillgång till fullstort ridhus, flera stora ridbanor med underlag i toppklass, galoppbana, mysiga skogsvägar med mera. Både hopp- och dressyrtränare finns på plats. Stallet är isolerat, har uppvärmd sadelkammare med inbrotts- och brandlarm, toalett samt spolspilta med varmvatten. Hästarna går i grushagar på vintern men gräshagar finns att tillgå på sommaren.

  Som hyresgäst kommer du att ha 5-6 pass i veckan fördelat på morgonfodring/utsläpp, intag och kvällsfodringar. Lunch får hästarna i lunchboxar som går på timer. Vi skriver upp oss i kalendern veckovis och hjälps åt så att det fungerar för alla.

  Kostnad:
  • Kallhyran är 2 250 kr/månad och då ingår en spånbal i veckan, behöver du fler kostar det 80 kr/bal.
  • Hösilage av fin kvalitét beställer vi från Tolerud och du betalar för det din häst äter - 3,40 kr/kg inkl moms.
  • Krafftfoder ingår ej.
  • Vi hjälps åt att köpa in toalettpapper, fika och andra nödvändigheter.

  Låter detta som rätt stall för dig är du varmt välkommen att höra av dig till Johanna eller Louise så berättar vi gärna mer.
  Tillträde kan ske omgående eller vid överenskommelse.

  Louise Järner: 070-633 39 69
  Johanna Johansson: 070-259 20 36

  First ad
  Kontakta annonsör

    Värmlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad